'Op werkdagen voor 18:00 besteld = Morgen in huis!
0
0
Winkelwagen
€ 0,00

S.I.Gifts Blog


Welkom bij de Blog van S.I. Gifts. Hier tref je diverse artikelen aan over allerlei uiteenlopende cadeau's voor diverse gelegenheden. Kom vooral inspiratie opdoen!

Cadeau voor ceremoniemeester

  S.I. Gifts     06/09/2018     Reacties (0)

Je gaat trouwen! Je hebt alles al geregeld, het is allemaal gepland, en je beste vriend zal optreden als ceremoniemeester. Hij zal de gastheer zijn van de ceremonie, de hele dag coördineren, en ook van tevoren al optreden als aanspreekpunt, bovendien zorgen dat alles vlekkeloos verloopt tijdens de dag, zodat jij je zelf geen zorgen hoeft te maken, en kunt genieten van jouw speciale dag. Maar hoe kan je hem hier voor bedanken? Hij heeft veel tijd gestoken in het organiseren van de dag, en zal het tijdens de dag zelf waarschijnlijk ook druk hebben, te druk om echt rustig te zitten en te genieten van het huwelijk. Het is leuk om enige tijd na de bruiloft samen een dagje wat leuks te gaan doen, een echte mannendag organiseren, maar ook een goed idee is het om van tevoren ook al een cadeau te geven, om te laten zien hoeveel je...

Lees meer

Originele cadeaus voor vaders

  S.I. Gifts     27/08/2018     Reacties (0)

Misschien heb jij net zoals zovelen de allerliefste én leukste vader van Nederland. Op feestdagen en verjaardagen wil je deze papa dan ook extra in het zonnetje zetten. Of het nu Vaderdag is of Kerstmis; er is altijd wel een gelegenheid om een man te verrassen met een presentje. Wil jij er zeker van zijn dat jouw cadeau origineel en bruikbaar is? Dan is het belangrijk te weten wat voor soort man jouw vader is.   Nuttig en betekenisvol Over het algemeen vinden we het moeilijker om een cadeau te kopen voor een man dan voor een vrouw. Bij gebrek aan inspiratie grijpen we al snel naar een fles wijn of een paar sokken. Er zijn echter genoeg mannen die juist gek zijn op de nieuwste gadgets. De avonturiers zijn juist weer blij te maken met alles wat met de natuur te maken heeft. Waar mannen voornamelijk van houden zijn...

Lees meer

Over ons

S.I. Gifts is gespecialiseerd in het aanbieden van luxe geschenksets. Bekijk ons productaanbod en vindt een leuk cadeau voor haar of een stoer cadeau voor hem.

klantenservice

Wij vinden het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent en tevreden blijft. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent, dan willen wij dat weten. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en horen het dan ook graag indien u tips of suggesties voor ons heeft.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.